Екрю, кафяво и бежаво

Екрю

Класически, кремав нюанс с лек жълтеникав оттенък. Този често използван цвят е подходящ при аранжиране както на модерни бани, така и на бани в класически и провинциален стил. Акцентът тук пада върху искрящите земни тонове. Топлият нюанс на този цвят смегчава усещането за негостоприемност, като придава на интериора чар и уютност, и поради тази причина по-често е използван от белия цвят като водещ.

Кафяво и бежаво

Пясъчният и дървесният цвят, както и каменно бежовото са цветове, които често се използват в бани от всички типове. Те са неутрални и е лесно да бъдат комбинирани с други цветове. Карат ни да се чувстваме по-близо до природата, смекчават суровостта и хладността на керамиката и арматурата, правят интериорът по-уютен и топъл. Принадлежат към т.нар. „безопасни” цветове – могат да се използват в малки бани и басейни.

Кафявото и бежовото изглеждат красиво както самостоятелно,така и като допълнение в други цветови комбинации. Използването на дървесно кафяви, пясъчно жълти или бежови плочки прави интериора много топъл и уютен. При тези цветове голямо значение за крайния ефект има вида на използвания материал.

Всички права запазени © 2009 - 2012 Beta Line LTd.
YouTube
За продажби и информация  02 979 47 17