Начало » Новини » Акрилни вани KOLO

Акрилни вани KOLO

.асиметрична, акрилна вана clarissa KOLO

За KOLO на първо място седи клиентът и за нас е изключително важно да предоставяме на пазара продукти, които на първо място са безопасни, удобни, практични, с лесна поддръжка на висока хигиена, иновативни, произведени от най-висок клас материал и с висок клас дизайн. Точно такива са и всички наши вани, които са произведени изцяло от висококачествен английски акрил Lucite, удостоени с международния сертификат “The Product with Аttestation” .

Санитарният акрил се различава по много фактори от PVC материалът. Ключова разлика е здравината, която има акрилът, което го прави трудно чуплив. Санитарният акрил е много по-гладък от PVC материалът. Следователно, мръсотията по-трудно сеакрилна, овална вана ALIO kolo задържа по ваната, в следствие, на което се поддържа по-висока хигиена. Също така, трудно бихте забелязали жълти петна по дъното на коритото.  Важно е да се спомене, че акрилът е с изключително наситен бял цвят и с много силен блясък. От друга страна, ваните произведени от PVC материал се боядисват допълнително с бяла акрилна боя. Поради тази причина след време можете да забележите петна, тъмни драскотини и отмиване на цвета.

Дългата употреба на акрилната вана не я състарява!

Акрилната вана, също така, прави животът по-лесен. Санитарният акрил позволява лесно да бъде ‘ремонтиран’ в домашни условия, дори без намесата на специалист, а от самите Вас. Ако акрилната Ви вана се надраска, с обикновена паста за полиране на коли можете да отстраните напълно драскотината и ваната Ви отново да бъде като чисто нова! Това може да бъде постигнато само и единствено с ваните, които са произведени изцяло от акрил!

вана за баня, акрилна вана comfortplus kolo
Вана за баня comfort plus

В портфолиото на KOLO можете да откриете множество от акрилни вани с дължина от 140 см. до 190 см., както и в различни форми: правоъгъглни, овални, ъглови и асиметрични, в сависимост от Вашите предпочитания и нужди, с цени стартиращи от 278.00 лв. с ДДС!

Част от предимствата на акрилните вани са:

  •  Устойчивост: акрилната вана е олекотена, но в същото време е много дълготрайна и устойчива на надраскване;
  • Топлина: гладката и топла повърхност на акрила създава усещането за удоволствие при контакт с човешката кожа и запазва за по-дълго време температурата на водата висока;
  • Поддръжка: гладката повърхност на акрила спомага за изключително лесната поддръжка и дългогодишна употреба на ваната.

Разгледайте акрилни вани KOLO тук

 

Вижте как произтича производството на акрлини вани KOLO:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *