Баня в апартамент

Спокойствие

Една от най-важните стъпки при обзавеждането на баня в апартамент е преди да монтирате санитарния фаянс и мебелите за баня да шумоизолирате помещението. Това е важно, защото често апартаментите не са с достатъчно хубава изолация и лесно можете както да чувате какво се случва в другите апартаменти, така и те да чуват Вас.

Да се скрият тръбите

Това, което най-често загрозява баните в блоковете и колперациите са тръбите, които често минават през видно място. За съжаление, не винаги можем да ги скрием в шкаф или да ги прикрием с някакъв орнамент. Когато планираме банята, трябва така да разположим основните уреди така, че дори и откритите тръби да не се набиват на очи веднага щом влезете в помещението. Трябва също така да проверите какви възможности за промяна позволява сградата – може дори да се окаже че с малко усилия ще успеете да ги скриете напълно.

Най-популярен метод за шрикриване на тръби е облицоването им с теракотни плочки. По този начин може да се получат колони или рафтове в стената, което би направило банята Ви по-практична Но, трябва да имаме предвид, че облицоването не трябва да затруднява достъпа до тръбите.

13509009_1123156807755557_5625163521084403991_n
На снимката виждате продукти от серия TRAFFIC, която можете да разгледате тук. За да разгледате правоъгълните вани натиснете тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *