Баня в апартамент

Спокойствие

Една от най-важните стъпки при обзавеждането на баня в апартамент е преди да монтирате санитарния фаянс и мебелите за баня да шумоизолирате помещението. Това е важно, защото често апартаментите не са с достатъчно хубава изолация и лесно можете както да чувате какво се случва в другите апартаменти, така и те да чуват Вас.

Да се скрият тръбите

Това, което най-често загрозява баните в блоковете и колперациите са тръбите, които често минават през видно място. За съжаление, не винаги можем да ги скрием в шкаф или да ги прикрием с някакъв орнамент. Когато планираме банята, трябва така да разположим основните уреди така, че дори и откритите тръби да не се набиват на очи веднага щом влезете в помещението. Трябва също така да проверите какви възможности за промяна позволява сградата – може дори да се окаже че с малко усилия ще успеете да ги скриете напълно.

Най-популярен метод за шрикриване на тръби е облицоването им с теракотни плочки. По този начин може да се получат колони или рафтове в стената, което би направило банята Ви по-практична Но, трябва да имаме предвид, че облицоването не трябва да затруднява достъпа до тръбите.

13509009_1123156807755557_5625163521084403991_n
На снимката виждате продукти от серия TRAFFIC, която можете да разгледате тук. За да разгледате правоъгълните вани натиснете тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.