Начало » Новини » Душ кабина ULTRA – чистота и сигурност

Душ кабина ULTRA – чистота и сигурност

Душ кабина за баня

Поддържането на висока хигиена не е просто нещо, но с новите, иновативни душ кабини ULTRA перфектната чистота вече не е предизвикателство.

ULTRA хигиенично

Душ кабините ULTRA са с напълно затворени профили и със скрити закрепвания. Тайната се крие в липсата на релси и ролки, а това е мястото, на което се образува най-много плака, която е трудно достъпна. Профилите на душ кабини ULTRA се закрепват чрез магнити, а иновативната система Push2Clean Ви позволява да натискане долната част на вратата и да изчистите лесно профила. Тази дизайнерска иновация не позволява на мръсотията и влагата да си пробият място, което прави хигиената на по-високо ниво и почистването много по-лесно. Освен това, стъклото е с REFLEX покритие, което ефективно намалява образуването на петна и отлагането на котлен камък.

Душ кабина за баня

ULTRA безопасно

Удобната баня трябва да бъде преди всичко безопасна. За тази цел стъклото на душ кабини ULTRA е покрито с фолио защитно стъкло ScreenGuard. Това фолио защитно стъкло е изключително устойчиво на повреди и счупвания и не случайно то е използвано при произвеждането на автомобилните стъкла. Може да бъде счупено само със силен удар с тежък предмет, но дори и тогава може да сте сигурни, че то няма да се разпадне на малки парчета, които да Ви наранят. (ScreenGruard е опция, която се поръчва допълнително.)

Душ кабина за баня

 

ULTRA удобни детайли

Душ канините ULTRA се предлагат в квадратни и овални форми. Всеки модел има минималистичен външен вид и елегантна форма, масивни метални профили и дръжки с хромирано покритие. А напълно невидимото закрепване напълно подчертава стилния дизайн на душ кабината. Най-ULTRA кабината също има и функционална закачалка на горния профил, която може да бъде използвана за поставяне на кърпи или тоалетни принадлежности.

Душ кабина за баня

Душ кабина за баня

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Душ кабина

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *