» » Душ кабина ULTRA – чистота и сигурност

Душ кабина ULTRA – чистота и сигурност

Душ кабина за баня

Поддържането на висока хигиена не е просто нещо, но с новите, иновативни душ кабини ULTRA перфектната чистота вече не е предизвикателство.

ULTRA хигиенично

Душ кабините ULTRA са с напълно затворени профили и със скрити закрепвания. Тайната се крие в липсата на релси и ролки, а това е мястото, на което се образува най-много плака, която е трудно достъпна. Профилите на душ кабини ULTRA се закрепват чрез магнити, а иновативната система Push2Clean Ви позволява да натискане долната част на вратата и да изчистите лесно профила. Тази дизайнерска иновация не позволява на мръсотията и влагата да си пробият място, което прави хигиената на по-високо ниво и почистването много по-лесно. Освен това, стъклото е с REFLEX покритие, което ефективно намалява образуването на петна и отлагането на котлен камък.

Душ кабина за баня

ULTRA безопасно

Удобната баня трябва да бъде преди всичко безопасна. За тази цел стъклото на душ кабини ULTRA е покрито с фолио защитно стъкло ScreenGuard. Това фолио защитно стъкло е изключително устойчиво на повреди и счупвания и не случайно то е използвано при произвеждането на автомобилните стъкла. Може да бъде счупено само със силен удар с тежък предмет, но дори и тогава може да сте сигурни, че то няма да се разпадне на малки парчета, които да Ви наранят. (ScreenGruard е опция, която се поръчва допълнително.)

Душ кабина за баня

 

ULTRA удобни детайли

Душ канините ULTRA се предлагат в квадратни и овални форми. Всеки модел има минималистичен външен вид и елегантна форма, масивни метални профили и дръжки с хромирано покритие. А напълно невидимото закрепване напълно подчертава стилния дизайн на душ кабината. Най-ULTRA кабината също има и функционална закачалка на горния профил, която може да бъде използвана за поставяне на кърпи или тоалетни принадлежности.

Душ кабина за баня

Душ кабина за баня

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Душ кабина

Leave a Reply

Вашият email address will not be published. Required fields are marked *