Начало » Съвет » Цветове » Екрю, кафяво и бежаво

Екрю, кафяво и бежаво

Екрю

Класически, кремав нюанс с лек жълтеникав оттенък. Този често използван цвят е подходящ при аранжиране както на модерни бани, така и на бани в класически стил. Акцентът тук пада върху искрящите земни тонове. Топлият нюанс на този цвят смекчава усещането за негостоприемност, като придава на интериора чар и уютност.  Поради тази причина цжевтът екрю е по-често използван от белия цвят като водещ.

Кафяво и бежаво

Пясъчният и дървесният цвят, както и каменно-бежовото са цветове, които често се използват в бани от всички типове. Те са неутрални и могат лесно да бъдат комбинирани с други цветове. Карат ни да се чувстваме по-близо до природата, смекчават суровостта и хладността на керамиката и арматурата, правят интериорът по-уютен и топъл. Принадлежат към т.нар. „безопасни” цветове – могат да се използват в малки, средни и големи бани.

Кафявото и бежовото изглеждат красиво както самостоятелно, така и като допълнение с други цветове. Използването на дървесно кафяви, пясъчно жълти или бежави плочки прави интериора много топъл и уютен. При тези цветове голямо значение за крайния ефект има вида на използвания материал.

 

sanitaren_faqns-63-1308678277-colour_full-3kolotraffic3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *