Жълто

Жълто

Това е цвят, който се свързва със слънцето, топлината и действието. Различните нюанси на жълтото са често изпозвани в интериора на дома. Този цвят помага да се пребори меланхолията, апатията, както и депресия и дълбокия песимизъм. Подсилва чувството на безопасност и действа позитивно на психиката.

Между топлия жълт цвят сутрин ще се почуствате в добро настроение, а благодарение на лимоновите акценти ще почуствате истинска пролетна свежест. Въпреки че не е традиционен цвят за баня, това е цвят, който е особено подходящ особено за големи помещения.

Светло жълтото е нежен и приятен цвят, който може да бъде използван като основен или като допълнение на широк спектър от цветове, като кафяво, червено, небесносиньо и зелено. Пясъчното жълто е топъл цвят, който прекрасно подхожда на повечето стилове и цветни акценти. Добре се комбинира с дървени елементи.

Шафран (Златисто, жълтооранжево)

Шафранът е естествено, прозрачно жълто. Атрактивен цвят, който привлича вниманието и дава усещането за стил и топлина. Идеален за за употреба като акцент.

На снимката виждате тоалетна чиния NOVA PRO и душ кабина ULTRA.
Серия TRAFFIC. Вижте тук.
Серия TRAFFIC. Вижте тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *