Начало » Новини » Защо душ кабини KOLO?

Защо душ кабини KOLO?

Душ кабина ULTRA

Чудите се защо да изберете душ кабини KOLO? Вижте кои са предимствата и защо да се доверите на KOLO:

Нашите душ кабини имат дълъг срок на амортизация и Ви предлагат най-високо съотношение между цена и качествено. Произведени са в Полша и са с високо качество, отговарящо на всички европейски норми и стандарти. Всяка една душ кабина KOLO е многократно тествана преди да получи лиценз за продажба в европейския съюз. Имат минимален брой вдлъбнатини на трудно достъпни места, за да могат да бъдат лесно почиствани. Цялостната визия на кабините KOLO са с изискан завършек и дори най-малкия детайл е естестично издържан.

Серия душ кабини GEO 6

 

Освен към високо качество, KOLO се стреми и да намали максимално техническите проблеми. Точно затова, душ кабини KOLO са лесни за монтиране и демонтиране. Душ кабините са с 2 години гаранция. В допълнение се предлага 10 годишна поддръжка на оригинални резервни части, които могат да бъдат поръчани по всяко време с минимален срок на доставка.

Поддушово корито NEXT

 

Кабини KOLO могат да бъдат комплектовани с поддушово корито, което е произведено изцяло от висококачествен английски акрил. В производството на поддушови корита KOLO не присъства пластмаса и ваничката е с двойно подсилено дъно. Точно затова те са много издръжливи, трудно чупливи и изключително надеждни. Някои от коритата са с интегриран панел и с вградени, регулируеми крачета – напълно готови за монтаж. За максимално спокойствие на клиента, KOLO осигурява 7 години гаранция на акрила.

 

 

Защо кабини KOLO?

  • Доказано високо качество;
  • Практични решения;
  • Поддръжка на резервни части.

 

 

 

Kolo Geberit Group