Синьо

Лазурно 

Този цвят съдържа в себе си редица тонове и нюанси, често използвани в банята. Предизвиква спокойствие, освежава и регенерира нервната система. Има много комбинации с различните нюанси на лазурносиньото – от светли пастелни до тъмносиньо. Това е студен цвят, оптически увеличаващ пространството, който дава чувството за чистота и свежест.

Съвършен за класическа аранжировка, но в случаите когато е основен цвят, може да създадено впечатление за статичност и строгост. Хубаво е да се внесат цветни акценти. Употребата на този цвят изисква и много внимателен избор на осветление, за да не се превърне небесносинята баня в тъжна и скучна.

Морскосиньо

Класическо тъмно синьо, който е традиционен и елегантен цвят. Независимо къде се използва, морскосиньото придава класическа завършеност на помещението.

Небесносиньо

Чист и ясен цвят, който задоволява всички вкусове. Комбинацията с бяло ще придаде на банята провинциален стил, а комбинацията с черно – ретро стил. При съчетанието на тсветлосиньо с по-ярки цветове ще постигнете хармония в декорацията на Вашата баня.

22842NOVAPROBEZ BARIER6jpg
На снимката виждате серия NOVA PRO BEZ BARIER, създадена и пригодена специално за хора в неравностойно положение. Разгледайте серията за инвалиди тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *