Начало » Новини » Моноблок KOLO с механизъм GEBERIT

Моноблок KOLO с механизъм GEBERIT

От 2017 година всеки моноблок KOLO е оборудван с арматура на швейцарския производител GEBERIT. Спокойно и уверено можем да кажем, че казанчетата на KOLO са с най-добрите и надеждни механизми на пазара, произведени от световния лидер GEBERIT.

Решени са основните проблеми:

  • натрупване на котлен камък и отлагания на мръсотия;
  • запушване на пълнещия механизъм;
  • деформацията и късането на гумените уплътнения.

Всеки механизъм се състои от три части:

  1. Пълнещият механизъм на GEBERIT притежава обвивка (кожух) върху подвижната си част. По този начин тя е предпазена от отлагане на котлен камък и животът й е удължен многократно. Освен кожух, пълнещият механизъм е снабден с филтър за твърди частици, както и с висококачествена силиконова мембрана, която спира водата.
  2. Изпразващият механизъм GEBERIT има силиконово уплатнение (мембрана), а не гумено като при другите производители, чиято основна функция е да спира водата. То не променя формата си, не се „измята“ и не се деформира лесно, като по този начин предпазва от теч и котлен камък.
  3. Бутонът на механизма е двустепенен, има антивандална функция и е брандиран с логото на GEBERIT. Трудно се чупи и не може да се разглоби на съставните си части при употреба. Осигурена е надеждна и дълготрайна употреба.
Пълнещ механизъм GEBERIT
Изпразващ механизъм GBERIT

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Механизмът GEBERIT е произведен от изключително висококачествена пластмаса, пригодена специално за използване във вода. Инжинерите на GEBERIT са се погрижили и за това цялата арматура да бъде безупречно гладка, за да не могат да се задържат мръсотии.

Казанчетата на моноблоци KOLO са вече оборудвани с най-добрата и надеждна арматура на швейцарската компания GEBERIT. Разгледайте моноблоци KOLO тук.
Бутон GEBERIT