Начало » Новини » Новите мивки TWINS SLIM са тук!

Новите мивки TWINS SLIM са тук!

Минималистични форми, максимални възможности – новите мивки TWINS SLIM

Тенденциите в обзавеждането на банята са насочени към по-голямата лекота и модерен интериор/дизайн. Наградената през 2016 серия TWINS с най-престижната награда за дизайн Red Dot, представя своето най-ново попълнение – новите мивки TWINS SLIM с футуристичен дизайн. Те се характеризират с по-разширено дъно и отговарят изцяло на последните тенденции в интериорния дизайн.

Плавни, прави правоъгълни форми, модерен, изчистен дизайн – новите мивки Twins се предлагат в три размера: 50 см, 60 см и 80 см. Минималистичният дизайн е съчетан с максимална функционалност – мивките могат да бъдат съчетани с шкаф от серията, в зависимост от Вашите желания и нужди. Можете да комбинирате две мивки една до друга или самостоятелно.

Новите мивки, както и старите са идеално съчетаеми със шкафчетата от серия TWINS, които вече можете да намерите и с размери на 80 см – друго ново попълнение към колекцията. Шкафчетата от серията се открояват с изключителен дизайн, но и със своята функционалност – предлагат се в три варианта: с едно чекмедже, с две чекмеджета или с вратичка. Можете да ги откриете в три цвята: бял гланц, сив мат или черен мат. Характеризират се с устойюивост и сигурност в тяхното използване. Шкафчетата са със „silent“ (безшумен) затварящ механизъм, осигуряващ плавност и безопасност при затварянето на чекмеджетата или вратичката, както и по-голям комфорт.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Мивки TWINS CIRCLE са разработени в съответствие с принципа: минималистични форми и максимални възможности. Модерен дизайн, кубични форми, дълготрайност и лекота на употреба. Модулната концепция дава възможност за създаване на уникални съчетания с най-висока степен на функционалност и комфорт.

Към серия TWINS продължете тук.


На снимкaта по-долу можете да видите главните разлики между старите и новите мивки TWINS:

 

Важно: двете серии мивки се предлагат за продажба!

Kolo Geberit Group