Начало » Новини » Проект Intercontinental Sofia и KOLO

Проект Intercontinental Sofia и KOLO

Санитарните помещения в най-луксозният хотел в България InterContinental Sofia са обзаведени с мебели за баня KOLO.

Мивка за баня серия Antonio Cittterio

 

Най-новият хотел на световната верига InterContinental Hotels & Resorts в Европа отвори врати в центра на София през 2018 година. Петзвездният InterContinental Sofia e най-луксозният хотел в България, като вече е и едно от най-предпочитаните места за настаняване в столицата! Хотели InterContinental са синоним на лукс и съвършено качество. Точно затова за нас е чест, че световният лидер в хотелиерската индустрия се довери на фирма KOLO в избора си за санитарна керамика за баните в InterContinental Sofia.

Хотелът разполага със 194 стаи и апартаменти, оборудвани с мивка за баня върху плот без отвор от дизайнерската серия OVUM by Antonio Citterio*, висяща тоалетна чиния серия STYLE и структура за вграждане Geberit. Някои от стаите са обзаведени със специализираните мебели за баня от серия NOVA PRO Bez Barier за хора в неравностойно положение.

Серия NOVA PRO BEZ BARIER

 

Санитарна керамика KOLO печели конкурса обявен от Intercontinental Sofia благодарение на безупречните дизайн, изработка и качество, както и на лесната хигиенна поддръжка на продуктите. KOLO е и една от малкото фирми за санитарен фаянс в България, която произвежда и предлага на пазара сертифицирани мебели за баня за хора в неравностойно положение. Санитарна керамика и мебели за баня Kolo by Geberit Group са подходящи както за Вашия дом, така и за всякакви обществени и частни проекти от всеки клас!

Висяща тоалетна чиния серия STYLE и мивка за баня серия OVUM by Antonio Citterio
Мивки за баня серия Antonio Cittterio

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*Антонио Читерио е италиански архитект, интериорен и индустриален дизайнер. Живее и работи в Милано, Италия. Два пъти е бил награждаван с най-престижната награда за индустриален дизайн в Италия Compasso d’Oro, еквивалентна на международните награди за дизайн Red Dot Awards. Десет години преподава архитектура в Швейцария, а в Лондон е отличен с титлата “Honorary Royal Designer for Industry’’. Специално за KOLO Антонио Читерио прави колекциите OVUM и EGO.