Начало » Новини » Санитарна керамика – класиране 2018/2019

Санитарна керамика – класиране 2018/2019

Cersanit, Kolo, Sanplast, Roca и Duravit са най-популярните компании за санитарна керамика в Полша. Класирането за 2018/2019 година показва, че местните марки заемат много силни позиции на полския пазар, като се класират на първите три места и се ползват с най-високо признание сред потребителите.

Първо място заема санитарна компания Cersanit

Второ място заема санитарна компания KOLO.

Потребителите показват непоклатимо доверие в санитарни мебели за баня KOLO, които са на полския пазар от 1962г. насам. Фирмата носи името на малък град в Полша Коло, който с годините се е превърнал в столица на керамичната индустрия в Полша. Компанията предлага в потфолиото си съвременно оборудване за баня – тоалетни чинии, мивки, писоари, бидета, вани и душ кабини. KOLO разполага и с широка гама мебели за баня и специализирани продукти за детски градини и хора в неравностойно положение. Фирмата предлага на пазара екологични решения, като на преден план стои икономичното използване на вода.

Заемането на високата позиция от второ място в класацията за санитарна керамика 2018/2019г. доказва не само доброто качесто на продукта, но и факта, че отговаря на нуждите на пазара – продукти KOLO  са подходящи и съвместими в малки бани, трудни за ремонтиране, които са често срещани в жилищата на клиентите.

Трето място заема санитарн акомпания Sanplast.
Четвърто място заема санитарна компания Roca.
Пето място заема санитарна компания Duravit.

Вижте цялата статия тук.

Kolo Geberit Group