Начало » Новини » Функционална и хигиенична – каква тоалетна чиния да изберем за модерната баня?

Функционална и хигиенична – каква тоалетна чиния да изберем за модерната баня?

Обзавеждането на баня е голямо предизвикателство. Трябва да бъде съобразен размерът на помещението, който обикновено не е достатъчно практичен и да подберем интериор, който да е функционален и естетичен. Всички желаем тази част от дома да бъде удобна, адаптирана спрямо нашите нужди и красива. Днес ще разгледаме тоалетните чинии под микроскоп – кои са перфектни за модерната баня? На какво трябва да обърнете внимание, когато избирате тоалетната . Кой модел перфектно пасва на размерите на помещението и в същото време е с добър дизайн и вид? Отговорите на тези въпроси можете да откриете по-долу!

Когато избираме мебелите за баня, често се появява въпросът кой е по-добрият избор – компактна душ-кабина или хубава вана, която може да ни стопли и разпусне след натоварен ден? Чак след като решим този въпрос, се замисляме за тоалетната, чиито избор често се свежда до съотношението външен вид спрямо цена. За съжаление, този подход на избор често ни кара на по-късен етап да се изправим пред няколко доста неприятни проблема. Оказва се, че тоалетната чиния не е оправдала очакванията ни – трудна е за почистване, което предизвиква пожълтяване и неприятен мирис, като тяхното премахване може да се осъществи след агресивни методи и препарати. Освен това, тоалетната консумира много вода при изплакването и дизайнът с нищо не се различава от традиционния. За да може всички тези проблеми и разочарования да бъдат избегнати навреме, трябва за правилния избор на тоалетна чиния да бъде отделено нужното време.

Иновативно решение: тоалетна чиния без ръб

Каква е модерната тоалетна? На първо място е функционална! Точно затова е без ръб – за да бъде лесна за почистване. Традиционните тоалетни чинии имат ръб, под който е изключително трудно да се достигне и почисти. А точно там се крият бактериите, които трудно да се достигнат дори с подходящите четки, а и трябва да се използват силни химични препарати. Следователно, трябва да се избере тоалетна чиния, която е лесна за почистване по всяко време. Това е патентованата тоалетната RIMFREE от KOLO, която, за разлика от другите подобни тоалетни чинии на пазара, не пръска вода. RIMFREE е гаранция за ново, по-високо ниво на хигиена. Имате достъп до всяка част от керамиката, благодарение, на което можете да забравите за мръсотията и бактериите, ожесточеното търкане и използването на вредни препарати.

Природосъобразност, която пести пари

В днешно време все повече внимание се обръща на екологичността. Наясно сме с опасностите от замърсяването на околната среда и се опитваме да живеем в по-голяма хармония с природата. Тоалетни чинии RIMFREE ни помагат да живеем по-екологично по два начина: предотвратяват използването на силни химични препарати благодарение, на което по-малко вредни вещества навлизат в почвите.  Също така, тоалетни RIMFREE  могат да работят с 2/4 или 3/6 литра вода, в зависимост от съответната нужда. От това се облагодетелства както природата, опазвайки нейния ограничен воден ресурс, така и домакинският бюджет.

 

Естетичен, модерен дизайн

Функционалността на банята е от голямо значение, но в същото време ни интересува и как изглежда тя. В крайна сметка, банята е част от нашия дом и тя не трябва да се различава по естетика от другите стаи. Искаме да бъде удобна и красива. Тоалетна чиния RIMFREE от серия Style е универсално решение за всяка баня. За тези от Вас, които предпочитат дизайнерски мебели, препоръчваме серия Ego by Antonio Citterio. Нейните непрекъснати, обли линии перфектно се вписват в последните модни трендове. Този тип тоалетни чинии са подходящи за модерен и минималистичен интериорен дизайн. Ако не харесвате облите форми, а сте любители на геометричните, прави форми, то в такъв случай най-подходяща тоалетна чиния би била RIMFREE от серия LIFE, която е с правоъгълна форма.

Rimfree EGO by Antonio Citterio
Rimree LIFE!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ако искате банята Ви да бъде естетично издържана и функционална, то не забравяйте да подбирате санитарните мебели с голямо внимание. Избирайки иновативно решение, животът Ви ще бъде по-лесен. KOLO предоставя разнообразие на тоалетни чинии с патентованата RIMFREE, чиито дизайн може да срещне всички изисквания. Доверете се на RIMFREE – единствената тоалетна чиния без ръб на пазара, която не пръска вода!