Начало » Съвет » Цветове » Черно и сиво

Черно и сиво

Черно

Този цвят рядко доминира в банята, често е допълнителен и подчертава различните елементи от интериора, като му придава класическа елегантност. Най-често срещаната комбинация е черно с бяло. Препоръчително е да освежим графичния интериор, като въведем допълнителни, по-светли и свежи цветове. В зависимост от избора на цветни акценти, банята може да промени изцяло своя характер.

Интересна е и комбинацията на черно с ярки цветове, особено за подчертаване на геометричните форми – по този начин може да се получи нестандартен, но запомнящ се ефект – от класика до кубистичен авангард. Въпреки това, черното трябва да се използва внимателно, особено в малките помещения, тъй като оптически смалява помещението, а също така  може да създаде и подтискащо усещане.

Графит

Този цвят с матов завършек може да бъде използван както при традиционния, така и при модерния стил. Класически цвят, вдъхновен от скалата и камъка, прави Вашата баня по-близка до природата.

Сиво

Сивото е зимен цвят, който си подхожда с много от ярките цветни акценти и материали. По-светлите нюанси на сивото могат да заместят бялото в някои случаи.

22354EGO1jpg
Серия EGO. Вижте тук.
21047QUATTRO3jpg
Серия QUATTRO. Вижте тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *