Начало » Новини » Серия TRAFFIC – Обичай Града

Серия TRAFFIC – Обичай Града

Леката, градска и високо функционална серия TRAFFIC е подходяща за всяка модерна баня, напълно адаптирана към живота с пълна скорост.

Новата серия на марка KOLO се отличава с модерен, градски дизайн в съчетание с практичност и комфорт. Правите линии с тънки ръбове са базисни в дизайна на изключително удобните и модерни мебели за баня от серия TRAFFIC.

Забавна форма и множество възможности

Серия Traffic Ви предлага голям избор от мивки, които са с плоско дъно, което може да бъде и обърнато на 180 градуса в зависимост от Вашите предпочитания. Можете да избирате от общо 15 мивки с размери от 45 см до 120 см, като някои от моделите се предлагат със отвор за сифон, а други без. Мивките TRAFFIC могат да бъдат монтирани на стената (висящи), върху плот или върху шкаф TRAFFIC, който се предлага в пет цвята: бял гланц, светлосив гланц, сив дъб, тъмносив мат или бяла пепел.

 

Шкафовете за баня от серия TWINS правят банята практична и функционална. Големи, с по две широки и дълбоки чекмеджета, в които има прегради, може да съберете голяма част от Вашата козметика, тоалетни принадлежности и кърпи. А влагоустойчивият MDF материал ВИ осигурява нужното спокойствие, че Вашите мебели за баня от серия TRAFFIC няма да се развалят.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Функционалност и сигурност

Освен шкафове под мивка, в серия TRAFFIC можете да откриете и високи колони – шкаф, които са оборудвани със шест рафтове и огледало от вътрешната страна на вратата. Важно е да знаете, че всички шкафове са със soft-close система. Това са специални амортисьори, които спомагат за мекото затваряне на чекмеджетата и вратичките, осигурявайки безопасност и комфорт по време на употреба. А висококачествената боя и гланц са изключително устойчиви нсрещу UV лъчи.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Икономичност и екологичност

Висящата тоалетна чиния и биде от серия TRAFFIC разполагат със система за закрепване, която ги прави лесни за поддръжка. Важен
елемент е икономичното изплакване на тоалетната, която използва 4/2 литра вода, което я прави и изключително екологична и природосъобразна. А най-добрата новина е, че тоатлната чиния TRAFFIC вече се предлага и RIMFREE. (Научете повече за иновативната технология RIMFREE тук).

Серията TRAFFIC обединява стилистичното, функционалното и практичното в едно. Разгледайте продуктите тук.

Начало

08-full 09-full 10-full 12-full 13-full 14-full 15-full

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *