Начало » Новини » GEBERIT в Топ 100 най-инновативни компании

GEBERIT в Топ 100 най-инновативни компании

В края на 2016 година швейцарската компания Geberit бе поставена на 85то място в топ 100 на най-иновативните компании в света от американското списание Forbes.

Geberit е основана през 1874 година и е утвърден лидер в санитарния пазар и водопроводните системи. Компанията е най-големият производител на системи за вграждан е в Европа. Успехът се крие във важните иновации, ноу-хау, надеждност и качество на живот на продукта. Същинска ценност за Geberit е да инвестира в проучвания и разработка на нови технологии и продукти. По този начин може дазащитава своята челна позиция на световния пазар. Важен фактор за успеха на компанията е отдадеността към иновациите. Благодарение на това, Geberit е поставена до световни компании като Amazon и Starbucks в пристижната класация на списание Forbes – „Top 100 Most Innovative Companies in the World“. 

Пример за иновация свързана с хигиената и акустиката е системата за вграждане Geberit Duofix. В момента можете да закупите в промоционален пакет с висяща тоалетна чиния KOLO (виж още за промоцията тук). 

За KOLO е изключителна чест да бъде част от Geberit Group от началото на 2016 година.

До момента всички механизми в казанчетата на моноблоци KOLO са Geberit.

Това ги прави най-надеждните тоалетни чинии на пазара!

 

Kolo Geberit Group