» » KOLO: Три начина как да комбинираме мивката

KOLO: Три начина как да комбинираме мивката

побликувано в: Новини | 0

Когато трябва да обзавеждаме нашата баня, обръщаме допълнително внимание на зоната за мивката. Опитваме се да направим помещението функционално, като взимаме предвид даденото ни пространство и всички неща, които то трябва да побере. Ние от KOLO имаме мивка за всяка баня в зависимост от Вашите предпочитания, като не забравяме, че и дизайнът е много важен.

Дългите мивки (напр. MADISON) променят изцяло визията на банята. Mоже да се постави върху плот, като е подходяща за хора, които нямат нужда от шкаф, в който да прибират своите вещи и които са почитатели на минималистичния дизайн. Ако сте от хората, които не искат да имат много мебели в банята, бихте могли да изберете мивка с нестандартна форма и размери. Дългите мивки променят всеки интериор – перфектно допълнение към елегантна стая, както и различаващ се акцент.

Мивка MADISON

 

Ключът към това да имате мечтаната баня е да я направите изцяло въз основа на Вашите предпочитания и изисквания. Хората, които харесват шкафчета, ще предпочетат комбинацията между мивка и мебели за баня. С KOLO може да сте сигурни, че не само ще имате функционална баня, но и със завършен дизайн. Модерни, с прост дизайн и много пространство – това са шкафчетата KOLO. Те ще Ви помогнат да поддържате ред във Вашата бяня и да съхранявате всички нужни неща, до които ще можете да имате лесен достъп, без да бъдат видими и да създават хаос. Нашите мебели за баня се предлагат в различни форми, размери и цветове, съобразно Вашите предпочитания! Например серия TWINS  или TRAFFIC.

Серия TRAFFIC
Серия TWINS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

А ако Вие сте от хората, които искат минимален брой мебели в банята, но в същото време имат вещи,

Серия LIFE!

които трябва да приберат някъде, ние от KOLO имаме подходящо решение! Това е предложение за тези от Вас, които не искат да комбинират мивка с шкафче. Идеалното решение е да изберете красива, самостоятелна мивка (напр. KOLO LIFE!). С нестандартен декоративен сифон, която да комбинирате с огледало-шкаф или, ако имате просранствена възможност, да вградите шкаф в стената. Перфектно решение за почитателите на минималистичния стил!

Всички изброени начини как да кобинирате мивката в банята са подходящи за малки и за големи мокри помещения. Важно е да отделите нужното внимание на мивката, за да я направите максимално функционална и за да бъдете доволни с визията на Вашата баня.

Ние от  KOlO Ви напомняме, че банята може да бъде оазис на комфорта!

Kolo Geberit Group