Начало » Новини » KOLO: Три начина как да комбинираме мивката

KOLO: Три начина как да комбинираме мивката

Когато трябва да обзавеждаме нашата баня, обръщаме допълнително внимание на зоната за мивката. Опитваме се да направим помещението функционално, като взимаме предвид даденото ни пространство и всички неща, които то трябва да побере. Ние от KOLO имаме мивка за всяка баня в зависимост от Вашите предпочитания, като не забравяме, че и дизайнът е много важен.

Дългите мивки (напр. MADISON) променят изцяло визията на банята. Mоже да се постави върху плот, като е подходяща за хора, които нямат нужда от шкаф, в който да прибират своите вещи и които са почитатели на минималистичния дизайн. Ако сте от хората, които не искат да имат много мебели в банята, бихте могли да изберете мивка с нестандартна форма и размери. Дългите мивки променят всеки интериор – перфектно допълнение към елегантна стая, както и различаващ се акцент.

Мивка MADISON

 

Ключът към това да имате мечтаната баня е да я направите изцяло въз основа на Вашите предпочитания и изисквания. Хората, които харесват шкафчета, ще предпочетат комбинацията между мивка и мебели за баня. С KOLO може да сте сигурни, че не само ще имате функционална баня, но и със завършен дизайн. Модерни, с прост дизайн и много пространство – това са шкафчетата KOLO. Те ще Ви помогнат да поддържате ред във Вашата бяня и да съхранявате всички нужни неща, до които ще можете да имате лесен достъп, без да бъдат видими и да създават хаос. Нашите мебели за баня се предлагат в различни форми, размери и цветове, съобразно Вашите предпочитания! Например серия TWINS  или TRAFFIC.

Серия TRAFFIC
Серия TWINS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

А ако Вие сте от хората, които искат минимален брой мебели в банята, но в същото време имат вещи,

Серия LIFE!

които трябва да приберат някъде, ние от KOLO имаме подходящо решение! Това е предложение за тези от Вас, които не искат да комбинират мивка с шкафче. Идеалното решение е да изберете красива, самостоятелна мивка (напр. KOLO LIFE!). С нестандартен декоративен сифон, която да комбинирате с огледало-шкаф или, ако имате просранствена възможност, да вградите шкаф в стената. Перфектно решение за почитателите на минималистичния стил!

Всички изброени начини как да кобинирате мивката в банята са подходящи за малки и за големи мокри помещения. Важно е да отделите нужното внимание на мивката, за да я направите максимално функционална и за да бъдете доволни с визията на Вашата баня.

Ние от  KOlO Ви напомняме, че банята може да бъде оазис на комфорта!

Kolo Geberit Group