Начало » Новини » NOVA PRO BEZ BARIER

NOVA PRO BEZ BARIER

обзавеждане за баня за хора в неравностойно положение, инвалиди и възрастни хора

KOLO Part of Geberit Group е една от малкото компании в света за обзавеждане за баня, която предлага продукти, създаден специално за хора в неравностойно положение. Продуктите, които правят използването на банята по-удобно, по-лесно и по-сигурно за хората, предвижващи се с инвалидни колички и за възрастни хора, можете да откриете във специализираната серия NOVA PRO BEZ BARIER.

Всички мебели за баня, санитарен фаянс и аксесоари от серията могат да бъдат използвани както в бани в жилищни сгради, така и за оборудване на санитарни помещения в хотели и обществени сгради.

мивка за хора в неражностойно положение, инвалиди и възрастни

 

За да създадете удобно санитарно помещение за човек в неравностойно положение, Ви препоръчваме да обърнете специално внимание на:

  • маневрената площ, която трябва да е с минимални размери 150х150см.;
  • височината на тоалетната чиния, която трябва да бъде на височината на инвалидната количка (48см. над пода);
  • с цел да се улесни преместването от инвалидната количка на тоалетната чиния, проекцията на тоалетната трябва да е с дължина 70см;
  • горния ръб на мивката да бъде 80см. над пода;
  • огледало, което да може да бъде лесно регулирано и наклонено така, че човек в неравностойно положение да може да го използва (вижте снимката горе);
  • от двете страни на мивката и тоалетната да има специализирани дръжки, съобразени с размера на санитарния фаянс.

Всички продукти от серия NOVA PRO BEZ BARIER са адаптирани и напълно съобразени с индивидуалните нуждите на хора с различни
двигателни проблеми, трудно подвижни или възрастни хора, като спомагат за облекчаване на ежедневието им и осигуряват сигурност и комфорт. Серията NOVA PRO BEZ BARIERI се характеризира с високата си функционалност и практичност, допълнена от богата гама аксесоари. Серията включва санитарен фаянс и най-различни дръжки, които помагат за предвижването и сигурността в банята.

Продуктите на KOLO за хора в неравностойно положение от серия NOVA PRO BEZ BARIER са произведени и съобразени изцяло с европейските изисквания и стандарти за качество. Също така, притежават всички нужни документи и сертификати, които позволяват използването им в обществени сгради.

Разгледайте серия NOVA PRO BEZ BARIER тук.

обзавеждане за баня за хора в неравностойно положение, инвалиди и възрастни хора.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *