Начало » Новини » Red Dot Design Award 2016 – „Оскар“ за дизайн получи серия TWINS

Red Dot Design Award 2016 – „Оскар“ за дизайн получи серия TWINS

 

Обзавеждане за баня

Тази година сред отличените с награда Red Rot Design Award в категория „Продуктов дизайн“ са мебелите за баня от серия TWINS на KOLO Part of Geberit Group. Гала Red Dot наградите тази година се проведоха на 4 юли в град Есен, Германия.

Ежегодните награди Red Dot се провеждат от 1955г. в град Есен. Това е най-престижното събитие, което се провежда в сферата на дизайна и често бива наричано „Награди Оскар за дизайн“. Наградите се присъждат само на няколко от хиляди участници в три категории: продуктов дизайн, комуникационен дизайн и идеен проект. Тази година рекордният брой участници от 5200 се вписаха за участие в конкурса. Най-добрите от най-добрите 79 продукта, получили червена точка ще бъдат изложени в музея по дизайн Red Dot в град Есен и един от експонатите ще бъде от серия TWINS!

Победители в категория „Продуктов дизайн“

Един от победителите в категория „Продуктов дизайн“ тази година е KOLO с мебелите за баня от серия TWINS. Благодарения на своя минималистичен дизайн и точни, прави форми, както и на подбраната гама цветове: бял гланц, сребристо сиво и черен мат, мебелите от серия TWINS заслужено спечелиха своята червена точка. Гладкият и водоустойчив MDF материал и възможността за избор между шкаф с вратичка, едно чекмедже или две чекмеджета правят тези мебели подходящи за всяка една баня, придавайки й стил, лукс и изтънченост. А възможността за монтаж на хромираните дръжки от ляво или дясно на високата колона – шкаф, Ви позволява да разчупите, разнообразите и направите по-практична Вашата баня!

Разгледайте серия TWINS тук.

Мебели за баняОбзавеждане за баня

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *