Начало » Новини » RIMFREE – висок стандарт за хигиена във всяка баня

RIMFREE – висок стандарт за хигиена във всяка баня

Rimfree - без ръб

Тоалетна RIMFREE

Определението RIMFREE е комбинация от две английски думи – „RIM” – „РЪБ” и „FREE” – „СВОБОДЕН”, което преведено на български език означава „БЕЗ РЪБ”. Патентованата технология RIMFREE, създадена от KOLO Part of Geberit Group, е последната иновация в сферата на санитарната керамика.

RIMFREE е много повече от опростена форма на тоалетната чиния и дизайнерско изпълнение. RIMFREE е висок стандарт за хигиена във всяка баня!

Съчeтавайки в себе си иновативност, висока хигиена, икономичност и природосъобразност, тоалетните чинии RIMFREE заслужено си печелят първо място на пазара.

Иновационният подход към дизайна е позволил на KOLO да предложат първата на пазара тоалетна чиния без ръб. Проучванията са предоставили отговор и решение на това, което нашите клиенти търсят при избора си на санитарна керамика – поддържане на безупрична хигиена в банята и лесно почистване на тоалетната чиния. Благодарение на патентованата технология RIMFREE, вътрешността на тоалетната е лесна за почистване като при мивките и бидетата, а не като при досегашните традиционни тоалетни. Вече можете сигурно и с лекота да почистите напълно Вашата тоалетна без задължително да използвате силни, химични препарати.

Ефектът постигнат със създаването на технологията RIMFREE е едно напълно ново ниво на хигиена в банята!

rimfree1

Без ръб? Без периферия? Без издатина? Как става това?

Тайната се крие в специалната форма на тоалетната чиния. Водата изплаква чинията като влиза през специално проектирана дюза и след това прецизно се разпределя по цялата вътрешност на тоалетната. Тоалетните чинии RIMFREE отговарят на еропейския стандарт EN997 и имат сертификат за безопасност и иновативност.

Освен изключително хигиенични, тоалетните RIMFREE са икономични и природосъобразни. Това се дължи на факта, че работят с 2/4 или 3/6 литра вода.

KOLO систематично попълва гамата си от тоалетни RIMFREE, водещите модели висящи тоалетни чинии на марката вече се предлагат и без ръб, а съвсем скоро очаквайте и моноблоци RIMFREE!

Тоалетните RIMFREE са вече стандарт на европейския пазар, който отличава и разграничава KOLO Part of Geberit Group от конкурентните фирми. На пазара има различни решения на проблема с хигиената в банята, които само частично премахват проблема с натрупването на мръсотията. Патентованата технология RIMFREE – , може да се намери само и единствено сред продуктите на КOLO, както в новите серии, така и във вече добре познатите и отвърдени сред клиентите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *